torstai 19. helmikuuta 2015

pennut kasvaa

Onpas blogi ollut hiljainen. Niin kauhea väsymys ja kiire, ettei ole jaksanut blogia päivitellä. Mutta videota on otettu, painoja mittailtu jne. :)


 Pennuista on kasvanut melkoisia veijareita! Nämä olivat jotenkin tosi kehittyneitä jo kolmeviikkoisina, silmät aukesivat ennen kuin kerkesivät kaksiviikkoiksi. Tyttö tuntui aluksi vähän "mitäänsanomattomalta", mutta täsäs muutama päivä sitten tein valintani ja tyttö jää kotiin. Kolmen viikon rajapyykin kohdalla tyttö alkoi näyttää jo sitä, mitä uskon sen olevan myös luovutusiässä - vahva ja rohkea pentu. Ja siis ovathan pojatkin rohkeita, kaikki pennut kestävät esim. jätesäkin ravistelun, kävelevät jätesäkkien ja muovipussien päällä. Laminaatilla liikkuvat hyvin, samoin parketilla. Erilaiset matot on jees, pahvilaatikot.. Tyttö oli todella hauska eilen, kun päästin pennut ensimmäistä kertaa olohuone-keittiö-alueelle - Cara haukkui toisessa huoneessa, tyttö alkoi tohkeissaan haukkua takaisin. Hauskoja!


Ruskea poika näyttäisi ehkä olevan porukan rauhallisin. Mutta rohkea, viihtyy sylissä ja myös seikkailee. Musta poika on itsenäisin. Kaikki liikkuvat hyvin, tokihan ne ovat vielä vähän epävakaita tuossa iässä, mutta CA:n oireita en pysty löytämään, en videolla enkä ilman. 

 
Sanni tahtoisi jo töihin. En ole ottanut kummemmin navetalle vielä, koska haava ei ole parantunut ihan odotetusti. Utare on niin iso että hautoo, ja pennut repivät. Kaikkien pentujen purennat näyttävät tällä hetkellä hyvältä! Madotin ne 3vk kohdalla, nyt pitäisi alkaa leikata kynsiä. Vitsit kuin kivaa!


Sitten vielä videota, nehän kertovat enemmän kuin tuhat sanaa:


Siivousapulaiset. Tosiaan, räväytin jätesäkin auki juuri ennen tuota eikä mitään ongelmaa. Rohkeita viikareita kaikki!


Seuraavat videot ovat eiliseltä, kun pennut hengasivat ensimmäistä kertaa pentuhuoneen ulkopuolella:



Toinen pojista on vielä työpaikkaa vailla hyvän kodin löytyessä! Toki leikittelen vähän ajatuksella, jos pitäisin itse kaksi pentua, ja möisin uroksen sitten koulutettuna ja kuvattuna eteenpäin. Mutta let's see, olisihan se mukava jos löytyisi toisellekin pennulle hyvä työkoti jo nyt! Narttupennulle olisi ollut monta ostajaa, mutta päätin pitää sen itse.

Tykkään pienistä Sammakonpojista niin paljon <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti