lauantai 21. helmikuuta 2015

4vk

Hyvin kasvavat pikkuiset! :) Tyttö on tieten vähän pienempi, mutta minun mielestäni erittäin hyvät painot. Sannilla on aivan kauhean paljon maitoa, aamulla jo kyselin tutuilta ja soitin eläinlääkärille ja kaikkea, että miksi Sanni piippaa - haluaa pentujen luokse, pois, pentujen luokse, pois.. Ei ole hätä ulos. Sitten katsoin, että sillä on utare ihan täysi, ja pennunmokomat ovat raapineetkin punaisia jälkiä. Leikkasin jo kerran pentujen kynnet, mutta leikkasin aamulla uusiksi ja olivat kyllä kasvaneetkin! Tosi paljon kyllä pitää tietää, ja oppii tässä pentujen kanssa.Eläinlääkäri kehotti antamaan Sannille kipulääkkeen, ja nyt antaa taas pentujen imeä normaalisti.


Tyttö, missäs olisi parempi paikka leikkiä kuin muovisäkin päällä? :)
Ruskea poika, tästä tulee isona lammaspaimen :)
Musta poika, ihan isin näköinen pentu. Työpaikka on vielä hakusessa :)
Pennut liikkuvat jo tosi paljon paremmin kuin muutama päivä sitten - näyttää että hallitsevat vähitellen kroppansa. Pienet asuvat jo oikeastaan päivät kokonaisuudessaan talossa muiden kanssa, ovat päässeet tutustumaan toisiin kelpieihin. Ruu tykkää pennuistaan kovasti, Cara haluaisi leikkiä niiden kanssa, on vaan vielä vähän turhan rajut leikit että pitää toppuutella. Cindy on niin hämillään, ei sitten tajua miksi täällä asuu tuollaisia pikkupetoja. Sanni on kyllä melkoisen suojeleva pentujaan kohtaan, mutta antaa toisten kelpieitten katsella pentuja, ja olla niiden kanssa kunhan eivät kauheasti riehu. :)

Seuraavaksi olisikin vuorossa pentujen toinen madotus. Ja kahden viikon päästä jo ell-tarkastus ja sirutus yms. Kylläpä aika rientää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti